Op weg naar je handicap (54)!

DSC_1889

Mocht je willen gaan golfen dan kan dat op een flexibele en studentikoze manier! Iedere week worden er in overleg met de golfprofessional golflessen georganiseerd. Lees meer hierover onder het kopje ‘Lesuurtjes’. Deze lessen zijn voor alle leden van de USGV toegankelijk (van de absolute beginner tot de ervaren speler). Gezamenlijk met andere studenten kun je oefenen onder begeleiding van de golfprofessional. Tijdens de lessen zal de pro ook de tijd nemen om je op individuele basis te begeleiden en verder te helpen.

De lesuurtjes worden iedere week georganiseerd en je kunt deelnemen wanneer jou dit uitkomt. Je kunt dus in je eigen tempo toewerken naar je Handicap 54 bewijs. Kosten voor de lessen zijn slechts € 5,- per les. Nadat de pro vind dat je voldoende lessen hebt gevolgd kun je opgaan voor je Theorie en Praktijk-examen. Lees meer hierover op de pagina ‘Theorie en Praktijk-examen’.

Tag/Ballensleutel
Je dient tijdens de lessen te zorgen voor je eigen oefenballen. Deze zijn op de driving range te verkrijgen met behulp van een ballensleutel/tag. De tag is te verkrijgen aan de balie van Golfbaan Amelisweerd. De tag kost niets maar Amelisweerd vraagt wel een borg van € 25,-.

Wil je meer weten over de lesmogelijkheden? Stuur dan een mail naar: voorzitter@usgv.nl
Wij zullen dan contact met je opnemen en de mogelijkheden met je bespreken!

Volg ons op:

facebooktwitterlinkedinfacebooktwitterlinkedin