Introductielessen voor €10,-

Zit je erover te denken om te gaan leren golfen? Doe dan een keer vrijblijvend mee aan de introductielessen! Deze lessen duren 1,5 uur en geven je een goede indruk van alle onderdelen van de golfsport. Je hoeft daarnaast, om deel te nemen, nog geen lid te worden van de vereniging. Geheel vrijblijvend kun je al je vrienden/studie & huisgenoten mee nemen om ze zo een keer te laten proeven van de golfsport! Deelname aan een introductieles kost je ook maar €10,-!

11953099_1589628884591244_6707305110668889765_n

Tijdens de introductieles wordt je uitgelegd wat de golfsport inhoud, welke slagtechnieken er zijn, welke regels de golfsport heeft en er worden ook nog een paar holes gespeeld! Inbegrepen bij de lessen zijn ballen, clubs (golfstokken). Wij raden wel aan goede schoenen aan te doen. Schoenen met een diep profiel of grove noppen zijn helaas niet toegestaan op de golfbaan. Denk hierbij aan bergschoenen of schoenen met een grote hak. Kies liever voor een sportieve schoen of sneaker aan met een licht (nopjes)profiel die zorgt voor grip op het gras maar geen diepe afdrukken achterlaat (bijvoorbeeld een tennis of hockeyschoen).

DSC_1889

Heb je interesse om mee te doen aan een introductieles of wil je meer weten over de mogelijkheden (data, groepsgrootte)? Stuur dan een mail naar: voorzitter@usgv.nl of vul onderstaand formulier in. Data voor de introductielessen staan tevens in de agenda en op onze Facebook pagina!

Volg ons op:

facebooktwitterlinkedinfacebooktwitterlinkedin

Fields marked with an * are required